söndag 11 augusti 2019

Lemland 26/5

Så var det dags för Ålands Taxklubbs årliga utställning i Lemland. Detta var tredje året i rad som vi åkte på den här utställningen. Vi har ju tur som har våra vänner på Åland som så hjärtligt välkomnar oss varje år. Den här utställningen har ju varit speciell för mig och Dottie då Dottie båda de tidigare gångerna tagit cert och bivit bäst i rasen. Klart att jag var nervös och sugen på ett tredje och sista cert! Tidigare år har det varit strålande sol och varmt på den här utställningen. Men inte i år. I år var det regnigt och kallt, där av jacka och mössa för matte även i ringen.

Dommare för dagen var TIINA ILLUKKA.


Iår var det premiär för Midas att besöka Åland. Båtresan tog han med ro. Midas har ju åkt fram och tillbaka till Gotland vid två tillfällen så det var ju inte något konstigt tyckte han.

Detta blev Midas sista utställning i valpklass. Min lilla kille blev BIR-valp med fin kritik 💗


Svingelskogen's Brilliant Disguise "Midas" 8 månader i ringen.



SEVCH Bogaloo's Hungry Heart " Dottie" i ringen.

Dottie vann öppenklassen med CK. Vann sedan bästa tik och därmed sitt tredje Cert i finland! Dottie slutade sedan som BIM.
Skönt tyckte matte så vi kunde åka hem till Mia och värma oss lite innan det var dags för att åka hemmåt med kvällsbåten. 



BIM                                                       BIR   
SEVCH Bogaloo's Hungry Heart                        Bjösi's Massey Ferguson    





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar